fbpx

GEZOCHT: 6 Vrouwen (30-60 jaar) in de regio Haarlem

Krijg een sterk en een gezond lichaam 

Mis je de motivatie om naar de sportschool te gaan? Dan is Personal Training iets voor jou. Ongeacht je fitheid of sportniveau, met Personal Training haal je altijd het beste resultaat.

Zomer 🌞 aanbieding: 3 keer personal training voor slechts 60 euro.

WAT DOEN WE?

BMI Heemstede 

Je kan bij ons trainen op de manier die bij jou past. Personal training is de beste manier om gemotiveerd te blijven en te weten wat je doet.

βœ… Persoonlijke begeleiding voor het beste resultaat
βœ… Ook geschikt voor mensen met weinig (of geen) sportervaring
βœ… Trainen in een kleine privΓ© gym 1op1 of kleine groepen maximaal 6 personen

BMI Heemstede staat voor een goede en veilige manier sporten, passend bij jouw profiel, leeftijd en ambitie.

Wil jij ook blijvend gewicht verliezen, sterker en vitaler worden? Probeer dan ook 3X Personal Training voor 60 euro.

Ervaringen

Amanda Houttuin

Sporten is bij mij nooit een vanzelfsprekend onderdeel geweest van mijn leven. Ik begon vaak vol enthousiasme en goede voornemens bij een nieuwe sportschool, maar na een maand of zes werd dat enthousiasme steevast omgezet naar de sponsoring van deze sportschool. Niet alleen miste ik de discipline om minimaal 2x per week te trainen, ik boekte ook geen vooruitgang met spierontwikkeling en gewichtsverlies. Ik was echt op zoek naar een andere vorm van trainen waarbij ik van A tot Z begeleid zou worden en kwam zo bij BMI terecht. Door de combinatie van een persoonlijk voedingsplan Γ©n de personal training kreeg ik veel meer energie, sterkere spieren en raakte ik kilo’s kwijt. Gek genoeg door juist meer en vaker te eten dan ik gewend was alleen wel met de juiste voeding!  Ook train ik nog steeds 2x per week en wordt elke keer weer uitgedaagd een stapje verder te gaan. Deze combinatie van personal training Γ©n bewustwording van je voeding is voor mij het grote succes van BMI.

Annelien Jonkman

Bij BMI heb ik precies gevonden waar ik al jaren naar op zoek was: een ambitieuze, maar tegelijkertijd ontspannen, natuurlijke houding ten opzichte van sporten en gezond eten. Ik heb andere eetgewoontes aangeleerd en door 1 keer in de week in kleine groepjes te blijven trainen, houd ik het met gemak (en zelfs plezier!) bij.

Is Personal Training wat voor jou?

We kijken naar voeding, blessures, ziektes, maar ook stress. De meeste vrouwen komen bij ons met als doel af te vallen, of sterker te worden, maar er zijn vaak onderliggende oorzaken, waar ze geen erg in hebben. Dat proberen we eerst aan te pakken.

Heb je nog vragen?
Plan een belafspraak en we bespreken samen hoe BMI Heemstede jou kan helpen je persoonlijke doelen te bereiken.

Sander de Haan (Eigenaar / Personal Trainer)

Ervaring Lara
'Ik kan weer pijnloos rondlopen en met mijn kinderen spelen'

Ervaring Anneke
'Ik voel me goed, sterker en ben kilo's afgevallen'

Personal Training voor vrouwen

Personal training, is volledig afgestemd op je persoonlijke situatie. Hierdoor krijg je veel sneller resultaat en kan je het makkelijk volhouden. Het is voor iedereen geschikt ongeacht je sportervaring. Kleinschalig, veilig en persoonlijk: kleine groepen van maximaal 6 deelnemers of 1op1.

BMI Heemstede helpt je met:
βœ” Afvallen
βœ”οΈ Voorkomen en verminderen lichamelijke klachten
βœ”οΈ Fit tijdens en na je zwangerschap
βœ” Sterker worden
βœ” Beter conditie
βœ” Een fit en gezond lichaam
βœ” Gezonde leefstijl en eetpatroon

Wil je ook onderzoeken of trainen met professionele begeleiding en volop persoonlijke aandacht iets voor jou is?
Dat kan nu heel eenvoudig! Speciaal om kennis te maken met BMI Heemstede bieden we je de mogelijkheid 3 keer personal training te krijg voor slechts € 60,-.

Meld je dan aan voor 3x Personal Training voor 60 euro πŸ‘‡

Esther Mouwen

Ik train nu bijna 2 jaar bij BMI en ik zie constant resultaat. Door het trainen sterk een zwangerschap in, tijdens de zwangerschap blijven trainen en daarna snel hersteld. Mooie resultaten en vooral veel geleerd omtrent voeding. Samen met de trainer stellen we gerichte doelen en werken we daar naartoe. Echt een aanrader!

BMI HEEMSTEDE

Kerklaan 27, 2101 HK Heemstede

 info@bmiheemstede.nl

+316 23 30 52 72

Body & Mind Incorporated Personal Training Heemstede/Haarlem