fbpx
Small Group

Small Group

“In groepsverband en toch persoonlijk”

Small group training met maximaal 6 personen per les. Zo heb je de groepsdynamiek en krijg je de persoonlijke aandacht die je nodig hebt.

Inclusief: intake, metingen en eventuele voedingsbegeleiding. Tijdens de lessen leer je o.a. de juiste houdingen en technieken voor elke oefening.

Naast dat je elke les wat leert zal je ook persoonlijke resultaten behalen; meer uithoudingsvermogen, sterker, mobieler.

Ochtendlessen: ma t/m za
Avondlessen: ma t/m vr

Small Group

Personal Training

1-op-1 PT

We kijken naar jou als individu, naar jouw doelen en wensen. Belangrijker nog; naar waarom je die nog niet hebt behaald. We kijken naar wat er moet worden aangepast en moet veranderen om je doelen te realiseren. We zijn eerlijk, staan voor iedereen klaar en verwachten veel van onze klanten. Dit zorgt ervoor dat wij altijd goede resultaten behalen.

Duo PT

Personal training samen met een vriend, vriendin, partner of kind. Bij Duo PT wordt de aandacht verdeeld over jullie twee. Dit maakt het iets minder persoonlijk, maar het maakt de trainingen wel leuker en uitdagender omdat je samen bent. Duo PT is helaas niet voor ieder duo haalbaar. Als de ervarenheid of de doelen te ver uit elkaar liggen dan kunnen wij niet de resultaten garanderen die jullie zouden willen. Hier zullen wij eerlijk advies over geven. De keuze is uiteraard aan jullie zelf!

Small Group

Boxing

In een groep met maximaal 8 personen.
Er wordt niet gespard tijdens de lessen. De bestaan uit een combinatie van de (basis) technieken. Van het omdoen van bandage tot aan het voetenwerk.

Bootcamp

Bootcamp

In een groep met maximaal 16 personen op het strand van Zandvoort bij strantent Sandy Hill.

Vanaf maart t/m september.

Eerst een proefles?

Boek hier een proefles. Of schrijf je meteen in!

Body Reset

Body Reset

Body Reset is een cursus waar je leert hoe je een gezonde leefstijl kan hebben. Het is een 12 weken durend traject waarin je zelf gaat ervaren wat het optimaliseren van voeding en lifestyle met je lichaam en geest kan doen.
Je leert alles over de juiste voeding voor een gezond lichaam, wat een hormonaal disbalans of balans met je lichaam doet en hoe je in combinatie met de juiste trainingsprotocol jouw gezonde lichaam kan behouden. En je leert hoe je op een relatief makkelijke manier je leven op een gezonde manier kunt indelen.