fbpx

Reviews en resultaten

Maurits van Raaphorst

Maurits van Raaphorst

De trainers van BMI Heemstede zijn zeer goede motivators, want ondanks dat ik fitness helemaal niet leuk vindt, weten zij mijn motivatie op pijl te houden. Zij slagen er ook telkens weer in om mij beter te laten presteren en meer uit mijzelf te halen, waarna ik met een tevreden gevoel naar huis ga. Dankzij hun ben ik inmiddels 3 broek maten ‘gekrompen’, voel ik mij fitter en zelfverzekerder!
Frank Kooiman

Frank Kooiman

Sinds ik bij Sander/BMI Heemstede ben gaan trainen ben ik als duursporter enorm gegroeid. Ik ben sneller geworden (PR op de marathon met 20 minuten verbeterd), sterker (zwaardere parcours, zoals in de Alpen met 3000+ hoogtemeters) en heb meer uithoudingsvermogen (langste afstand trailrun van 100 km). En ondanks dat wordt er tijdens de trainingen ook nog eens veel gelachen!
Michelle Schuijt

Michelle Schuijt

Vandaag na 6 weken te hebben mee gedaan aan het Body Reset programma mijn laatste meting gehad.
Ik ben 5 kilo vet kwijt en er is 2,2 kilo spier bij gekomen. Daarnaast ook de nodige centimeters kwijt van mijn buik- en bovenbeenomvang!
Kortom….Super blij met het resultaat en nu weer verder doorpakken. Het was even weer het steuntje in de rug dat ik nodig had qua training- en voedingsbegeleiding.
Esther Mouwen

Esther Mouwen

In januari 2018 ben ik bij BMI Heemstede binnen gestapt met de vraag om te gaan werken aan kracht met als doel sterker te worden in het dagelijks leven. Sander heeft dit meteen vertaald naar het doel om 30% sterker te worden in kracht. Met een gepast schema en het zoeken naar de juiste gewichten zijn we aan de slag gegaan. Het ‘train to failure’ principe werkte enorm snel en binnen 6 weken had ik mijn doel bereikt. Het volgende doel was de kracht behouden en conditioneel meer elementen toevoegen. Hierbij heb ik regelmatig kennis gemaakt met de slee… Pittig maar oh zo effectief!
De trainingen zijn stevig en ik heb regelmatig een klein dutje gedaan na een sessie. Maar het resultaat is duidelijk meet- en merkbaar in zowel conditie en kracht.
Sander en Luzy letten tijdens het trainen sterk op houding en uitvoering van de oefeningen. Dit resulteert direct in spierpijn op de juiste plekken… en een zeer voldaan gevoel! Daarbij geven ze ook feedback over waarom we iets trainen en wat het effect op de langere termijn is. Iets wat ik allemaal zeer motiverend vind en me echt doet begrijpen waarom ik iets doe. Mijn doelen worden bijgesteld zodra een het ene doel is bereikt; het behalen van een doel is een enorme boost en geeft een goede stimulans om het volgende doel nog uitdagender te maken!