fbpx

Personal training

Persoonlijke training helpt jou om sneller geweldige resultaten te behalen. Onze zeer gemotiveerde personal trainers richten zich op individuen die meer uit hun training willen halen. De studio biedt alle gemakken van training in een binnenruimte, zonder de intimiderende afleiding die je in een commerciële sportschool tegenkomt.

1-op-1 Personal Training

We kijken naar jou als individu, naar jouw doelen en wensen. Belangrijker nog; naar waarom je die nog niet hebt behaald. We kijken naar wat er moet worden aangepast en moet veranderen om je doelen te realiseren. We zijn eerlijk, staan voor iedereen klaar en verwachten veel van onze klanten. Dit zorgt ervoor dat wij altijd goede resultaten behalen.

duo personal Training

Personal training samen met een vriend, vriendin, partner of kind. Bij Duo PT wordt de aandacht verdeeld over jullie twee. Dit maakt het iets minder persoonlijk, maar het maakt de trainingen wel leuker en uitdagender omdat je samen bent. Duo PT is helaas niet voor ieder duo haalbaar. Als de ervarenheid of de doelen te ver uit elkaar liggen dan kunnen wij niet de resultaten garanderen die jullie zouden willen. Hier zullen wij eerlijk advies over geven. De keuze is uiteraard aan jullie zelf!

Waarom trainen met bmi?

Toegankelijkheid

Toegang tot een unieke functionele fitnessruimte die speciaal is ontworpen voor persoonlijke training

Ondersteuning

In tegenstelling tot een sportschool biedt de studio relatieve privacy met alleen geplande sessies

Flexibiliteit

Flexibele trainingstijden en ruime openingstijden

Kies uit onze abonnementen

Klaar om te starten?

Klaar om te starten?

Vul dit formulier in voor een gratis informatie gesprek!

Ik kies voor