fbpx

App ons (0623305272) | Mail ons (info@bmiheemstede.nl)

Jij zoekt dus een personal trainer? Of je nét begint of al wat verder bent. Bij ons ben je welkom!

Mijn naam is Sander, en ik ben één van de trainers bij BMI Haarlem / Heemstede. Onze sportschool onderscheid zich doordat we blijvend resultaat belangrijker vinden dan snel resultaat. Dit geldt als je graag wat kilo’s minder wil en als je gespierder wil worden.

Belangrijk hiervoor is om te trainen en eten op een manier die je vol kunt houden, ook op de lange termijn. Door mijn 15 jaar ervaring als chef-kok voor ik personal trainer werd weet ik hoe gezond eten ook erg lekker kan zijn. Hierdoor heb ik al meerdere sporters geholpen te eten op een manier die gezond is en die ze lekker vinden.Personal Trainers Heemstede

Wil jij gespierder worden? Ook dan is voeding ontzettend belangrijk. Samen gaan we kijken welke voeding bij jouw doelen past en wat je lekker vindt!

Trainen doe je bij ons één op één in onze eigen studio. Hierdoor hebben we alle aandacht voor jou en jouw doelen. Volg je liever personal training met zijn tweeën? Of in een kleine groep? Dat kan natuurlijk ook.

We maken altijd een persoonlijk plan wat aansluit op jouw ervaring en doelen. Daarom spreek ik je graag persoonlijk. Dan kan ik je precies uitleggen wat we gaan doen en hoe we jou kunnen helpen!

Je kan me altijd bellen, appen of mailen. Als je enthousiast bent boeken we meteen je gratis en vrijblijvende proefles.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Sander | Personal Trainer

Tel: 0623305272
E-mail: info@bmiheemstede.nl

Benieuwd naar testimonials van toppers die je voor gingen? Klik dan hier.