fbpx

PERSONAL TRAINER HAARLEM

Wil jij graag snel afvallen? Of nu toch écht beginnen aan dat gespierde lichaam? En zoek jij hiervoor een Personal Trainer Haarlem? Door ons bijzondere personal training concept bereik jij snel al jouw doelen! Samen met jou maken wij een plan met trainingen en een juist voedingsschema wat perfect past bij jouw wensen. Om jou optimaal te laten presteren ga jij samen met jouw personal trainer één op één of in kleine groepjes aan de slag. Zo kunnen wij tijdens jouw trainingen echt de tijd nemen voor jouw vooruitgang!

UNIEKE CONCEPT

BMI Haarlem is geen dertien in een dozijn sportschool. Zo vinden wij het belangrijk dat je van elke trainingssessie leert. Als je weet waarvoor je doet wat je doet, is het ook makkelijker vol te houden. Dit is erg belangrijk omdat consistentie de sleutel tot succes is. Hoe zwaar de training ook is, een enkele training zal je niet veel verder helpen. Vooruitgang zie je juist als je een schema hebt wat je op lange termijn vol kunt houden.

VOEDING

Verder is de juiste voeding belangrijk om jouw doelen te bereiken. Voeding en krachttraining gaan hierbij hand in hand. Sander, één van onze personal trainers, heeft ook ruime ervaring als chef kok. Hij kan je dus niet alleen goed helpen bij je training, maar ook om een voedingsschema samen te stellen wat niet alleen effectief, maar ook erg lekker is. Dit is belangrijk omdat een tijdelijk super gezond voedingspatroon niet erg efficiënt is. Wanneer je op lange termijn resultaten wil bereiken, is het belangrijk een eetpatroon te vinden wat je ook na een korte periode kunt volhouden. Door te leren hoe je gezond en lekker eten kan combineren, blijf jij ook op jouw ideale gewicht!

 

Of je dus zocht op ‘Afvallen Haarlem’, ‘Afslanken Haarlem’, ‘krachttraining Haarlem’ of naar een personal trainer, wij gaan ervoor zorgen dat jij al jouw doelen bereikt! Neem gerust contact met ons op voor een gratis proefles!

Personal Trainer Haarlem

Boek een gratis proefles!

5 + 11 =