fbpx

SLAAP

STRESS

Geselecteerde waarde: {waarde}
0 = nooit 10 = elk moment van de dag

Mindset 1 - "Stress is slecht"

Het ervaren van stress is slecht voor mijn gezondheid en vitaliteit. / Het ervaren van stress maakt me minder productief en verlaagt mijn prestaties. / Het ervaren van stress vermindert mijn ontwikkeling en groei. / De effecten van stress zijn negatief en moet ik vermijden.

Mindset 2 - "Stress ontwikkelt mij"

Het ervaren van stress verbetert mijn gezondheid en vitaliteit. / Het ervaren van stress verbetert mijn prestatie en productiviteit. / Het ervaren van stress ondersteunt mijn ontwikkeling en groei. / De effecten van stress zijn positief en kan ik benutten.

ADEMHALING

Pijn, incontinentie, etc.

IMMUUNSYSTEEM

VOEDING

Omschrijf een dag wat je eet van ochtend tot avond. Eet je bijv. een broodje, gaat hier boter op? En wat voor beleg etc.
Geselecteerde waarde: {waarde}
0 = 0 koffie per dag / 10 = 10 kopjes koffie per dag
Geselecteerde waarde: {waarde}
0 = 0 kopjes per dag / 10 = 10 kopjes per dag
Geselecteerde waarde: {waarde}
0 = 0 liter per dag / 5 = 5 liter per dag
Geselecteerde waarde: {waarde}
0 = nooit / 10 = elke dag
Drink je iets anders vaak wat niet is genoemd?

BEWEGING

Geselecteerde waarde: {waarde}
0 = heel slecht / 10 = heel goed

VITALITEIT

ALS LAATST....

Bijv. afvallen, darmklachten, chronische pijn, slaap problemen etc.