fbpx

Woon jij in regio Haarlem en wil je blijvend gewicht verliezen, sterker en vitaler worden?

Met een personal trainer  haal je het beste resultaat


Start met een gratis adviesgesprek om jouw wensen en doelen te bespreken.
Dit is voor iedereen geschikt! Ook voor mensen met blessures, ziektes of zonder fitnesservaring. Boek dus nu een kort kennismakingsgesprek, dan vertel ik je graag meer.


Ervaring met BMI Heemstede

Het advies en de hulp is super. Zij hebben mij geholpen om een gezonde levensstijl te krijgen die je vol kunt houden. Echt een enorme aanrader!

Charlotte Sijrier

Super fijne sportschool waar je goed begeleid wordt. De trainers zijn super gezellig altijd en weten je op de juiste manier te begeleiden en te motiveren om de uitdaging op te zoeken. Nu weet ik eindelijk goed hoe je moet squaten of deadliften, want dat leer je hier goed

Jip van Gelderen

 Door de combinatie van een persoonlijk voedingsplan én de personal training kreeg ik veel meer energie, sterkere spieren en raakte ik kilo’s kwijt. Gek genoeg door juist meer en vaker te eten dan ik gewend was alleen wel met de juiste voeding!

Amanda Houttuin

Ik train inmiddels alweer jaren bij Sander en sinds ik dat doe ben ik sterker en fitter dan ooit. Fijne, kleinschalige sportschool met deskundige persoonlijke begeleiding waardoor je gericht toewerkt naar je eigen doelen. Naast hard trainen is er ook veel ruimte voor humor en gezelligheid. Aanrader!

Frank Kooiman

Ik train nu bijna 2 jaar bij BMI en ik zie constant resultaat. Door het trainen sterk een zwangerschap in, tijdens de zwangerschap blijven trainen en daarna snel hersteld

Esther Mouwen

 Het is een kleine fijne sportschool met kundige trainers, waar ook plek is om te lachen. Er wordt serieus gekeken naar wat je doelen zijn en samen wordt er een plan opgezet. Ik heb met mijn begeleidingstraject vet verloren en spieren erbij gekregen en zat weer lekker in mijn vel!

Michelle Schuijt

Individuele begeleiding

Hierdoor krijg je veel sneller resultaat en kan je het makkelijk volhouden. Het is voor iedereen geschikt ongeacht je sportervaring. Kleinschalig, veilig en persoonlijk: kleine groepen van maximaal 6 deelnemers of 1op1.

BMI Heemstede helpt je met:
✅ Een fit en gezond lichaam
✅ Sterker worden en betere conditie
✅ Gezonde leefstijl en eetpatroon
✅ Maar ook blessure preventie of klachten vermindering

Heb je nog vragen?
Plan een belafspraak en we bespreken samen hoe BMI Heemstede jou kan helpen je persoonlijke doelen te bereiken.

Sander de Haan (Eigenaar / Personal Trainer)

BMI HEEMSTEDE

Kerklaan 27, 2101 HK Heemstede

 info@bmiheemstede.nl

+316 23 30 52 72

Body & Mind Incorporated Personal Training Heemstede/Haarlem